Enjoy your stay…
Get Adobe Flash player
Welcome

Welkom op mijn site. Kijk gerust rond. Indien je vragen of opmerking hebt hoor ik het graag. Via de Contactpagina kun je een formilier invullen en ik probeer zo snel mogelijk te reageren.


Greetz,

Wallie

Categoriën
Follow Me

Volg mij op Twitter  Volg mij op Facebook  Volg mij op Linkedin

Zoeken

Vandaag zijn we bij 4RC in doetinchem geweest om te kijken naar helicopters. De Syma en de Silverlit die ik heb zijn grappig maar wil graag iets meer richting het “echte werk”. Al vrij snel waren mijn broer en mijn vader eruit wat ze wilde hebben en ik had eerst nog zoiets van ik kijk even de kat uit de boom.
Echter toen ik de heli´s van mijn vader en broer zag vliegen was ik ook snel verkocht. Ik ging voor de Lama V3

Lama V3

Toen wij bij de kassa kwamen vertelde mijn vader dat wij (mijn broer en ik) de heli van mijn ouders kregen. Eigenlijk veel te gek maar we zijn er erg blij mee. Nogmaals bedankt. Eenmaal thuis snel Batterij opladen en gaan met die banaan (Toepasselijk gezien de kleur van mijn heli). Erg moeilijk maar wel super gaaf.

In het fotoalbum staan wat foto’s van mij en mijn vader die aan het vliegen zijn met de heli’s

Greetz,
Wallie 😉