Enjoy your stay…
Get Adobe Flash player
Welcome

Welkom op mijn site. Kijk gerust rond. Indien je vragen of opmerking hebt hoor ik het graag. Via de Contactpagina kun je een formilier invullen en ik probeer zo snel mogelijk te reageren.


Greetz,

Wallie

Categoriën
Follow Me

Volg mij op Twitter  Volg mij op Facebook  Volg mij op Linkedin

Zoeken

Reggefiber (Glasvezel) in de zuidwijken

Beste lezer

ReggeFiber is begonnen met de aanleg van Glasvezel in Zutphen en Warnsveld. Nu de eerste projecten klaar zijn gaan ze kijken waar ze verder gaan. Nu zou het toch mooi zijn als ze vanaf Leesten-Oost (De Laakse Laan) naar de overkant van Den Elterweg zouden gaan en daarmee een begin gemaakt hebben met de aanleg van glasvezel in De Zuidwijken in Zutphen. Bij ReggeFiber kijken ze waar de meeste animo is voor Glasvezel en gaan daar verder.

Wij kunnen als inwoners van De Zuidwijken invloed hierop uitoefenen door aan te geven dat wij ook glasvezel willen. Hiervoor heb ik deze pagina gemaakt. Ook geef ReggeFiber aan dat zij kijken naar de aanmeldingen van de nieuwsbrief op hun site voor een overzicht waar de meeste animo is.

Graag dus deze petitie tekenen en je aanmelden op de website voor de nieuwsbrief. De petitie wil ik na verloop van tijd aanbieden aan de wethouder die het project in haar portefeuille heeft zodat er van beide kanten de animo inzichtelijk gemaakt wordt.

[your signature]

1 handtekening

Deel met uw vrienden: